Teamspel Bliepp! downloads

De Bliepp! handleiding, spel- kaarten en posters vind je op deze pagina. Handig ter ondersteuning tijdens het teamspel Bliepp!, of als je het vaker wilt spelen of delen met je collega’s.

Bliepp! handleiding

Lees de Bliepp! handleiding, speel het teamspel met je team en maak als leraar in het po op een interactieve manier kennis met de kansen en uitdagingen van gepersonaliseerd leren en het inzetten van digitale leermiddelen.

De Bliepp! verdiepingskaarten en dashboard overzichtsposter

De Bliepp! verdiepingskaarten en dashboard overzichtsposter gebruik je bij het spelen van alle spelrondes van het Bliepp! teamspel. Ga naar de Bliepp! handleiding voor een beschrijving van de toepassing .


Spelronde 1: Jukebox posters en spelkaarten

De posters en spelkaarten bij de 1e spelronde Jukebox vind je hieronder. Ga naar de Bliepp! handleiding voor een beschrijving van de toepassing.


Spelronde 2: De Robot Reageert! posters en spelkaarten

De posters en spelkaarten bij de 2e spelronde De Robot Reageert! vind je hieronder. Ga naar de Bliepp! handleiding voor een beschrijving van de toepassing.

Spelronde 3: Oeps, wat is mijn leerdoel? posters en spelkaarten

De posters en spelkaarten bij de 3e spelronde Oeps, wat is mijn leerdoel? vind je hieronder. Ga naar de Bliepp! handleiding voor een beschrijving van de toepassing.